fredag 28. desember 2012

Mer Marius

Jeg er ferdig med par nr 2 av Mariussokker. Disse har eldstemann fått. De er strikket i Smart på pinne 3 mm og veier 116 gram. De er allerede kommet i bruk.

Mellomstemann skal også få Mariussokker, men først har han fått et par vanlige raggsokker. De er strikket i Strømpegarn på pinne 3 mm og veier 111 gram.
Året 2012 nærmer seg slutten, men jeg har fremdeles noen ting igjen som ikke er blogget. Sånn blir det når ting ikke er blitt blogget etterhvert. Jeg håper 2013 blir et bedre bloggeår. Jeg starter friskt med å legge inn alle nye prosjekter på Ravelry og har som mål at jeg skal klare å holde bloggen oppdatert etter at strikkeprosjektene er ferdige.
Jeg har meldt meg på DUGG på Uformelt, som går ut på å redusere garnlageret og da må jeg veie og blogge etterhvert som ting blir ferdige. Jeg krysser fingrene for at livet i 2013 tilsier at det blir tid til hobbyaktiviteter og ikke bare jobb, sykdom i familien og andre ting som gjør at det ikke blir tid til strikking og blogging.
Jeg skal snart fortelle om mitt nye hobbyrelaterte prosjekt for 2013 som jeg er begynt å jobbe med. I mellomtiden håper jeg dere alle har en koselig romjul med lange, late dager:-)

1 kommentar:

  1. Herlige sokker, og jeg blir alltid så glad når andre også strikker sokker. Mine sokker for tiden kan jeg ikke vise fram ennå, så derfor blir det blogget bare om andre ting.
    Ser at vi har samme nyttårsforsett, og er med på DUGG begge to:) Jeg trenger virkelig å få blogget mere, og besøkt andre blogger oftere.
    Ønsker dere ei fortsatt god romjul, og et riktig flott nyttår!

    SvarSlett