torsdag 9. februar 2012

Lue og Hemmelig (U)venngarn

Jeg har fått ferdig lua Garfunkel Hat som er mønsteret for januar/februar på Uformelt. Den er strikket i diverse superwashrester på pinne 3,5 og 4 mm. Den veier 130 gram. Jeg måtte improvisere litt, siden det gikk mer garn enn jeg hadde trodd, så jeg måtte lete etter en farge ekstra i restekassen min.
Jeg er med på Hemmelig Uvenn på Uformelt. Det går ut på å sende avgårde det styggeste garnet du har, for så å motta noe gyselige greier tilbake.
Jeg har sendt avgårde over 3 kilo skrekkelig stygt garn og har nå gått og gruet meg for at posten skulle komme på døra med en diiiiiger pakke med fæle garnskatter.
I dag kom det en smartpose med garn til meg. Jeg begynte å le med en gang jeg så den, siden jeg skjønte at den inneholdt betydelig mindre mengder enn det jeg hadde sendt fra meg.
I tillegg inneholdt den veldig mye fint garn! Bare se hva jeg har fått:
Her er det rester i tynt sokkegarn, som jeg helt sikkert kan bruke til noe og garn som jeg kan strikke sjal av. Sist, men ikke minst: Et helt hespe Wollmeise, tysk kvalitetsgarn till 200 kr hespa!!!
Jeg gisper og ler om hverandre, jeg:-)
Jeg skal nå starte et mønstersøk for å finne ut hva jeg skal lage av disse 526 gr jeg har mottatt. For det er nemlig litt av vitsen, vi skal lage noe av "skattene" vi mottar og da er det mange som må ta sine veldig kreative sider i bruk!

5 kommentarer:

 1. Kjempe flott lue og det er godt å få brukt restegarn og.
  For en utrolig flott hemmlig uvenn gave du har fått den trengte ikke du grøsse over.

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue i herlige farger,du har strikket.

  SvarSlett
 3. Det er ikke noen uvenn du har fått utdelt. Mye fint garn!

  SvarSlett
 4. Hehe ja det var litt av en uvenn da.
  Lurer på hvordan en venne pakke vil se ut fra den personen.
  Men det kan jo være at wollmeise var æsj for denne da.
  Skulle gjerne prøvd det jeg :)

  SvarSlett