søndag 12. mai 2013

Nye sokker

Ett nytt par sokker er ferdige. Hun som bestilte dem, ville ha dem i Mariusfarger. Siden mønsteret opprinnelig er i 2 farger, måtte jeg improvisere litt;-)
Jeg har bestilling på enda flere par, så et nytt er allerede på pinnene.
I disse fryser man ikke på føttene.
Visste du at alpakka varmer 3 ganger mer enn saueull? Alpakka er en fiber som er hul. Det gjør at den puster godt og den kjøler også når det er varmt.

Mønster: Sokker fra boka Norsk Småstrikk
Garn: Classic Alpaca
Pinner: 3 mm + krok 3,5 mm
Vekt: 122 gram

Vi har endelig fått vår her i Nord-Norge. De siste dagene har det vært ganske varmt og noe sol. Minsten og jeg har sådd litt frø og de er begynt å spire. Vi har sådd agurk, men siden jeg ikke har drivhus, kommer jeg nok til å ha disse inne. Det blir spennende å se om jeg klarer å passe dem så godt at det blir agurker på dem.


For morsomhet prøvde vi å sette ned noen popcorn og jammen er ikke de begynt å spire. Det kommer nok neppe noen mais på dem, men minsten synes det er morsomt å følge med hvor mye de vokser.

Vi har sådd litt gulrot, reddik og noen erteblomster også. Jeg får vise dem fram etterhvert.
I dag skal det grilles for første gang i år. Det skal bli deilig. Ellers skal vi ut og gjøre litt mer i hagen og så skal vi i bursdag til ei lita jente som fyller 2 år i dag.
HÅPER DERE FÅR EN KOSELIG SØNDAG!


1 kommentar:

  1. kjempeflotte sokker. Så kjekt att du får mange bestillinger på desse her da. Har aldri tenkt på att eg kan strikke sokker av alpakka. Men skal du ha dem til kosesokker, så er vel det fult mulig ja. Har også funne ut att alpakka er supert garn. Puster så flott. ja. Kjem nok til å verte brukt meir etter kvart.
    Så spennde med det som spirer og gror.
    ingen grilling her enno. Men det blir vel etterkvart det også. Ha ein fin søndag

    SvarSlett