mandag 25. januar 2010

Sokk #26:Arch-Shaped Sock


Jeg er med i DUSS2010 på Uformelt. Denne månedens sokkemønster er Arch-Shaped Sock. Mine er strikket i et italiensk sokkegarn jeg ikke husker navnet på, på pinne 2,5. Garnet var ikke godt å strikke med. Det var glatt og gled av pinnene hele tiden. Det virker også som sokkene blir litt "slaskete", så jeg kommer nok ikke til å strikke av det flere ganger. Mønsteret er ikke så vanskelig og gir en god fasong på sokkene. De veier 73 gram.

3 kommentarer:

 1. Hei.Fine sokker.Du er så rask å strikke har ikke ord.Kjempe flink.Håper dere ikke bloser bort i morgen.Dårlige melinger.Tenker på dere.Er ikke så gla i storm.Fikk ett sjok under Orkanen i 91.Ha en riktig go natt og en fin Tirsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Det går unna ser jeg .. artig :o)

  Så en strikkeoppskrift på sokker inne hos Petunia - så jo nesten lett ut .. men skal drøye med å uttale meg sikkert før jeg evt får prøvd det. De var ensfarget sånn at man slipper å tenke på bytte av garn underveis .. :o)

  Ha ei super ny uke!

  SvarSlett
 3. Du verden, her går det unna:-) Og jeg klarer ikke å følge med i svingene på deg...hihi:-) Du har virkelig fått fart på pinnene i år, her hagler det inn med både sokker og sjal.
  Har du fått med deg Verdens største strikketreff i Tananger? Ja, det har du vel... Nå har jeg meldt meg på, og gjett om det blir moro!
  Skal du være med?
  Klem fra Bitta!

  SvarSlett