mandag 4. januar 2010

Sokk# 23 + High Desert Shawl
Sokkepar nr 23 i 52ppIII er et par sokker i vanlig 2 rett, 2 vrang i ggh, et garn jeg fikk da jeg var med i Hemmelig Uvenn. Garnet er faktisk veldig mykt og godt å strikke med og inneholder mye merinoull. De er strikket på pinne 4 og veier 115 gram. Da er jeg vel oppe i hele 256 gram:-) Jeg har begynt å strikke av en kasse med raggsokkgarn og skal bruke en del av det nå fremover, selv om jeg egentlig ikke liker så veldig godt å strikke av det, men det skal brukes opp.


Jeg har meldt meg på en along som går ut på å strikke 10 sjal i 2010. Jeg aner ikke om jeg kommer til å klare det, men det er nå veldig morsomt å være med. Jeg er så vidt kommet igang med High Desert Shawl. Jeg strikker også på et par sokker og en genser til mannen, så det går ikke så fort unna med sjalet.

3 kommentarer:

 1. Hei.Så flotte sokker.Høres veldig godt ut med merino ull.Har også jeg strikket av det en del i det siste.Garn som jeg har kjøpt igjenom Projo.Deilig garn.Men dyrt.Sjalet ser kjempe fint ut.Lykke til med ti sjal.Det regner jeg med att du klarer så rask som du er å strikke.Ønsker deg en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Wow .. her går det jammen unna .. :o) Det er så spennende å se innom strikkebloggene - så mye lekkert som trylles frem .. :o)

  Tenker ofte "enn om jeg .." men så tenker jeg på de leggvarmerne og den blå vesten jeg strikket på ungdomsskolen og skjønner at jeg bare må innse at dette blir jeg aldri flink til .. :o)

  Men jeg kommer innom igjen jeg ..

  Ønsker deg og dine et superproduktivt år - stor klem fra meg!

  Ps - tusen takk for veldig koselig kommentar inne på bloggen min :o)

  SvarSlett
 3. Sokkan blei jo fin, selv om garnet var fra en hemmelig uvenn... :-)
  Har også High desert shawl på min liste, men der e jo også hundre andre sjal, så om e kjem t å strikk da... Time will show. Fint e da i alle fall:-)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett