onsdag 5. februar 2014

Traktorluer

Inni hodet mitt har jeg mange ideer til forskjellige mønstre. Noen ganger må de bare prøves ut og lages. Slik er det med traktorlua. Innimellom bestillingsstrikk, har jeg strikket 2 traktorluer. En til barn 6-10 år og en til ungdom og voksne.

Jeg har kjøpt meg 2 mønsterprogram og da gikk det mye lettere å lage diagrammer.
Luene er strikket i Classic Alpaca på pinne 3,5 og 4 mm.
Minsten her er glad i traktorer og mannen har spurt pent om å få en han også, traktorelsker som han er. :)

Mønster: Traktorlue
Garn: Classic Alpaca fra Ullkurven
Pinner: 3,5 og 4 mm
Vekt: Til sammen 130 gram
 
 
I går fikk ve endelig litt etterlengtet regn. Det er nesten rart å si at man ønsker at det skal regne, men vi har ikke hatt nedbør i 2014. Det har vært utrolig tørt og etter alle brannene som har vært rundt omkring i Norge, har vi vært redde for at det skulle begynne å brenne her også. Heldigvis har det bare vært små tilløp i nærheten, som de har klart å slukke raskt.
Vi har hatt en dag med regn, så nå er det ikke riktig så tørt og været er igjen kjempefint. Så vidt varmegrader og sol. Nesten så man får vårfornemmelser. :)
 
HÅPER DU FÅR EN KJEMPEFIN DAG!! :)

6 kommentarer:

 1. Utrolig kule! Merker meg denne oppskriften, for jeg har noen tantebarn som elsker biler og traktorer:)

  SvarSlett
 2. Stilige luer til minsten og mannen. Flink til å lage diagrammer du. skal eg ah digrammer så ber eg min kjære om å lage det hehe. Han er mye flinkere til slikt enn meg.
  Veldig greit at det regner litt ja. Fikk litt vi også og vinden hadde pause den dagen det brann her. Heilt utrulig. Håper det slutter no snart. Er jo nye branner dagelig. Ha ein fin kveld med dine. klem

  SvarSlett
 3. Flotte huer. Dei blir nok populære :)

  SvarSlett
 4. De var bare kjempeflotte! Så flink du er!

  SvarSlett