mandag 27. januar 2014

Heklet vognteppe og garnbutikk

Forrige uke har vært kjempetravel.
Etter at jeg startet nettbutikk for et år siden, har huset vært overfylt av garn og esker med garn overalt. Veldig upraktisk når man skal finne noe. Til slutt mente mannen at det var nok og satte i gang med å snekre og forrige uke har vi skrudd sammen reoler og jeg har fått garnet på plass i et bittelite lokale utenfor huset. Jeg er så stolt og glad over å ha fått alt på plass. :)
Jeg har også satt ut kaffemaskinen min, slik at kundene som kommer innom, kan sette seg ned og kose seg med garn, pinner og en god kopp kaffe. Deilig avbrekk i hverdagen! Her skal det være garn og strikking som står i fokus. Her kan dere se litt bilder av en del av garnet på plass.


Gjett om jeg koser meg her inne!
Mye lettere når jeg skal pakke og sende garn i posten også.
Strikkepinnene er også kommet opp på motsatt vegg.
Hvis du har lyst til å titte litt i butikken min, kan du besøke meg her:  Ullkurven

Jeg har ikke fått tid til å strikke så mye den siste tiden, men jeg har heklet ferdig et vognteppe for svigermor. Garnet har ligget her en stund, så nå var det på tide å gjøre det ferdig. Det var et kjapt prosjekt, når jeg bare var kommet i gang. Tykt garn på tykk krok gikk fort.
Litt vanskelig å se mønsteret, men det skal forestille en bamse.

Garn: Easy
Krok: 9
Vekt 437 gram
 
 
Denne uka skal jeg ta fatt på litt bestillinger. Jeg fikk noen nye i helga, så jeg må bare henge i. Først ut er et par strømper i sort Sterk.
 
 
DA ØNSKER JEG DEG EN FIN, NY SISTE JANUARUKE! :)

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye lokaler, så spennende:) Nydelig heklet vognteppe også!

  SvarSlett
 2. Å så flott da. Eg skulle gjerne besøkt deg der. Men det er nok litt vel langt :D. Drømmer om å ha eit slikt sted eg også. Men det blir nok medd drømmen. Tenk å ha garnbutkk og ein lite kafe i tillegg. det er lov å drømme og så får eg holde meg til strikketøyet tenker eg. Helsa passer best til det. Masse herlig garn har du hvertfall. får besøke deg på nettet eg. Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, strikking er sjelebot for det meste og garn blir man aldri lei av. Storkoser meg med å sitte og se på alle fargene. Hvis du noen gang drar på ferie i Nord-Norge, anbefaler jeg deg å kjøre kystriksveien og da kan du stikke innom meg med det samme. :)

   Slett
 3. Nydelig babyteppe. Så flott lokale du har fått.

  SvarSlett
 4. Høyres kosligt ut:) Flott butikk du har fått, gratulera so masse:)

  SvarSlett
 5. Så herlig med eget lokale! Her skal du nok kose deg masse :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt lokale :) Det ser verkeleg koseleg og fint ut. Fine sokkar du har strikka og.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ditt eget lokale. Håper både du og kundene dine trives der :-)

  SvarSlett