onsdag 31. juli 2013

Nye sokker

Både bloggen og jeg er visst i feriemodus for tiden.
Jeg strikker, men det blir ikke så mye tid til å blogge.
Sommeren hos oss, betyr gjerne at vi har mange prosjekter som skal gjøres og så har vi mye feriegjester.
Nå er feriegjestene dratt og vi har vært en tur og besøkt svigers. Svigerfar er syk og ble sendt på sykehus på nytt i går. Denne gang ser det ut til at han har hatt et drypp. Vi håper det går bra, men han har dessverre mye som ikke fungerer i kroppen hans nå.
Ute er jeg begynt å male rekkverk til altanen. Mannen har ikke fått opp alle bordene enda, men jeg har begynt å male der han er ferdig.

Jeg har meldt meg på en along på Ravelry, hvor man skal strikke 26 eller 52 par sokker på et år. Jeg satser på å greie 26 par, siden jeg strikker mye sokker på bestilling.
Disse er mannen sine. Han er overlykkelig hver gang han får et nytt par:-)
Mønster: Mitt eget. 2 rett, 2 vrang
Pinner: 3 mm
Garn: 7 brødre
Vekt: 124 gram

Her har jeg brukt et enkelt mønster. La opp 48 masker og strikket 2 rett, 2 vrang. Hælen er forsterket hæl. Den liker jeg aller best, men det er morsomt å prøve ut forskjellige typer alikevel.
Det er siste dag i juli og jeg synes sommeren går alt for fort. Jeg har enda masse prosjekter som skal gjøres ute innimellom jobb og hobbyprosjekter. Jeg har faktisk ryddet på hobbyrommet mitt  og gleder meg til å ta fatt med å sy på symaskinen. Jeg har planlagt mange prosjekter, for nå skal jeg lære meg å sy:-))

KOS DEG MASSE OG TAKK FOR BESØKET!
Det setter jeg STOR pris på:-))

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du lager. Sokker er kjempepraktisk, Dalekjoler er supersøte, og alt det andre er også flott. Dessuten gir du en utflytta norlenning lengsel etter midnattsol, hav og himmel :-)
    En fin sensommer til deg.

    SvarSlett