mandag 10. januar 2011

Oppsummering 2010







2010 er over og jeg må ta en liten oppsummering på hvor mye jeg har strikket dette året. Jeg tar med det som ble ferdig i 2010 og da må jeg ta med et par sokker i Vamsegarn til 4-åringen. Disse skal kanskje bli til lugger etterhvert, men jeg synes egentlig de ble litt tykke. Jeg ble anbefalt på husfliden å strikke i dette garnet, men jeg tror jeg skal strikke et par i tynnere garn også. De veier 63 gram og er strikket på pinne 6. Jeg har også brukt opp restegarnet mitt i Fritidsgarn og strikket et par tovasokker til mannen. Han sliter stadig vekk ut sokkene og disse håper jeg holder en stund:-) De veier 163 gram og er strikket på pinne 6. Jeg har også glemt å legge inn bildet av en calorimetry som også ble ferdig i 2010. Den er strikket i Superwash sport og veier 44 gram.
Da har jeg totalt strikket opp 11153 gram i 2010! Det er litt over 223 50-grams nøster det, så det er jeg fornøyd med! Godt nyttår alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Så flink du har vært - og jeg regner med at det kommer til å gjenta seg i 2011 også:-) Hadde håpet på å få treffe deg en gang, men det er vel ikke så lett. Men har ikke gitt opp ennå. Kanskje vi kunne arrangert et strikketreff ei helg i vår, eller no sånt:-)
    Klem!

    SvarSlett
  2. Så mykje flott! Ønskjer deg ei fin veke.

    SvarSlett
  3. Hei.Godt Nytt år.Så flink du har vært.Kjempe fine sokker.Ønsker deg et krativ stikkeår i det nye året.En riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

    SvarSlett