mandag 10. januar 2011

Oppsummering 20102010 er over og jeg må ta en liten oppsummering på hvor mye jeg har strikket dette året. Jeg tar med det som ble ferdig i 2010 og da må jeg ta med et par sokker i Vamsegarn til 4-åringen. Disse skal kanskje bli til lugger etterhvert, men jeg synes egentlig de ble litt tykke. Jeg ble anbefalt på husfliden å strikke i dette garnet, men jeg tror jeg skal strikke et par i tynnere garn også. De veier 63 gram og er strikket på pinne 6. Jeg har også brukt opp restegarnet mitt i Fritidsgarn og strikket et par tovasokker til mannen. Han sliter stadig vekk ut sokkene og disse håper jeg holder en stund:-) De veier 163 gram og er strikket på pinne 6. Jeg har også glemt å legge inn bildet av en calorimetry som også ble ferdig i 2010. Den er strikket i Superwash sport og veier 44 gram.
Da har jeg totalt strikket opp 11153 gram i 2010! Det er litt over 223 50-grams nøster det, så det er jeg fornøyd med! Godt nyttår alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vært - og jeg regner med at det kommer til å gjenta seg i 2011 også:-) Hadde håpet på å få treffe deg en gang, men det er vel ikke så lett. Men har ikke gitt opp ennå. Kanskje vi kunne arrangert et strikketreff ei helg i vår, eller no sånt:-)
  Klem!

  SvarSlett
 2. Så mykje flott! Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 3. Hei.Godt Nytt år.Så flink du har vært.Kjempe fine sokker.Ønsker deg et krativ stikkeår i det nye året.En riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett