mandag 21. september 2009

Sokk #16: Havskumsokker


For å gi meg selv et spark bak for å klare å fullføre 52ppIII, er jeg blitt med på Sokker 2009. Der blir det lagt ut et mønster i måneden og i september var det ToneM sine havskumsokker som var månedens mønster. Jeg har strikket mine i Mor Aase på pinne 3,5. Det var ikke et godt garn å strikke med synes jeg. Det var litt for stivt. Jeg kommer nok til å strikke dette mønsteret igjen, men da tror jeg at jeg skal strikke dem på pinne nr.3, for de ble litt for vide synes jeg.

5 kommentarer:

 1. Flotte sokker, Tiara - men som deg har jeg også strikket disse i Mor Aase... Og jeg syntes heller ikke garnet var noe godt. Skal også strikke disse på nytt, og da tror jeg jeg velger Perfect:-)
  Gøyal med bursdagsfeiring - rart så fort tia går med disse ungene... :-)
  Ha en flott kveld!
  Ps. Tripp trapp ble også fin, og så praktis at den passet bursdagsbarnet:-)

  SvarSlett
 2. Hei.Labbene var kjempe fine.Jeg holder på å strikke Russesokker nå igjen på bestilling er litt lei av det har strikket så mange par.Ha en riktig fin Høstkveld.Bodil

  SvarSlett
 3. Kjempefine sokker igjen;) Jeg blir imponert over produksjonen til dere som er med på Sokker 2009! Men sannelig blir det mye fint!
  Ha ei fin uke videre og klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. ja, enig med Tovepia...fatter ikke at dere får strikka så mange sokker....men disse var da bare sååå flotte.....flott med rødt...
  ha en flott kveld

  SvarSlett
 5. Sokkene ble kjempe fine på tross av at garnet ikke var særlig godt å strikke med og rødt er en topp farge! Ha en god helg!

  SvarSlett