fredag 11. september 2009

Sokk #15


Endelig er russesokkene mine ferdige! Mønster på disse rosesokkene får du kjøpt hos Kongroa. Jeg har strikket disse i Mor Aase på pinne 3 og de er i størrelse 5-6år. Jeg kommer nok til å strikke flere av disse. Svigermor vil ha et par hun også, så da får jeg strikke et par til henne etterhvert.

Ellers øser regnet ned her i Nordland i dag, så i kveld blir det å fyre i ovnen og spise reker med pærecider til:-) Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

6 kommentarer:

 1. Skjønne sokker du har strikket :D

  SvarSlett
 2. Sokkene var veldig fine, jeg forstår at svigermor ønsker seg et par. :-)

  SvarSlett
 3. heisann....skikkelig fine disse....ja, regnet øser ned...jeg er på jobb og har meg ett 5 minutt..nesten så æ grua te å gå ut igjen..go helg

  SvarSlett
 4. Jeg liker russesokker kjempe godt, synes de er nydelige. Fine farger du har strikket dem i. Jeg holder på med et par til meg selv, men de er nok blitt en UFO desverre, håper jeg tar opp tråden snart :)

  SvarSlett
 5. For noen herlige sokker du har strikket.Ha en flott helg.

  SvarSlett
 6. Det ble veldig fine russesokker. Likte godt fargekombinasjonen. Takk for award. Vet ikke om jeg kommer til å følge den opp, har nemlig bestemt meg for å ha en awardfri blogg nå. Det ble så alt for mye av slike ting de første årene, så nå er bremsene på :) Men takk for at du tenkte på meg... Ha en flott søndag!

  SvarSlett