onsdag 30. september 2009

Angela`s La Push Hat


Vi har den siste tiden hatt et fryktelig vær med vind, hagl og lyn og torden. Lynet klarte nok en gang å ta datamaskinen vår, så de siste dagene har gått med til å prøve å berge noe av det vi ikke hadde tatt backup på. Det var heldigvis ikke så mye, siden det ikke er så lenge siden vi sist tok backup, så nå har vi fått en ny maskin opp å gå. Vi har både overspenningsvern og finvern på dataen, men det hjelper tydeligvis ikke på naturkreftene her. Det blir fort krise i heimen å være uten data, særlig når vi driver firma og er avhengig av å bruke den mange ganger daglig.

Jeg har jo da heller ikke fått blogget septemberlua på Uformelt, men her kommer den i siste liten:-) Det er Angela`s La Push Hat. Jeg har strikket den i Østlandsgarn og en rest rosa fra restekassen på pinne 4,5. Den er veldig tøyelig, så den passer både for store og små.

6 kommentarer:

 1. Jeg er ikke flink til å ta backup på min maskin..må skjerpe meg;)
  Flott lue fra deg igjen og tida er kommet for å ta den i bruk, er jeg redd;)
  god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Lua var kjempe fin.Trasi når det blir torden og lyn liker det ikke jeg.Vi å har hatt dårlig vær i det siste med haggel men har sluppet unna torden og lyn heldigvis...Ha en riktig fin Høstkveld.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 3. Den ble fin lua di også :) Vi er heldigvis ikke så plaget med at lynet skader ting her nede hos oss, men lenger opp på øya derimot er det mange som får ting ødelagte....

  SvarSlett
 4. Kjempeflott!! Då er det berre å vente på oktobermønsteret. ;)

  SvarSlett
 5. Det er en fin lue. Jeg har mistet både bilder og andre ting, men fremdeles slurver jeg. Tror jeg skal fikse det nå så det ikke skjer igjen. Vi trenger noen påminnere av og til. Hvertfall vi som tar litt lett på det. :-)

  SvarSlett
 6. Flott lue!
  Og ja, den ble passelig til forskjellige hoder min også:-)
  Nå skal jeg legge meg - er passe dødstrøtt etter 3 nattevakter, men har nå fri ganske lenge:-) Det blir deilig.
  Skal reise til Meløy på tirsdag - gleder meg:-)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett