søndag 30. august 2009

Elegant Wrist Warmers.


Jeg har prøvd meg på noe jeg ikke kan: Å hekle etter engelsk mønster. Etter litt prøving og feiling ble jeg ferdig med Elegant Wrist Warmers, som er en av månedens mønster i Pulsvarmeralongen. Først heklet jeg fastmasker der det skulle være staver, så jeg måtte rekke opp igjen. Uttrykket er det samme, men det betyr 2 forskjellige ting, alt etter om mønsteret er på engelsk eller amerikansk. Da har jeg lært det:-) Disse er heklet i råååsa Mor Aase superwash på heklekrok H, eller 5 om man vil.

6 kommentarer:

 1. De er fine. Synes du er flink jeg klare meg så vidt på engelske oppskrifter på strikking. ;-)

  SvarSlett
 2. Syns pulsvarmerne dine ble riktig fine, og jeg er imponert over at du forstår og får til engelske/amerikanske hekleoppskrifter. Jeg strever virkelig med å forstå disse. Mye enklere med strikkeoppskriftene, syns jeg.

  SvarSlett
 3. Kjempefine! Du er tøff, har aldri prøvd meg på engelske mønstre, men man må nok lære noen nye ord, så går det vel greit;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Litt prøving og feiling må ein vel rekna med når ein gjer noko for fyrste gong, men når du berre har knekt koden til engelske forkortingar er det lett, og då opnar ein ny hekleverden seg. Gled deg!

  SvarSlett
 5. Råååsa pulsvarmere, du:-) He he... de ble fine! Og så flink du er som hekler etter engelsk...eller amerikansk;-)
  Det er artig å lære nytt, selv har jeg på tapetet at jeg skal lære å strikke etter tysk... :-O

  SvarSlett
 6. Pssst... har tildelt deg en award, men du må streve for den...hihi:-)

  SvarSlett