søndag 24. mai 2009

Lue til meg.


Det var 2 forskjellige luer å velge mellom for mai på Hobbybloden. Jeg har strikket den ene og her er den andre: Hermione`s Cable & Eyelet Hat, eller Hermineluen, kjent fra Harry Potter. Denne lua er strikket i Heilo på pinne nr. 4 og den skal bli min:-)

Jeg liker veldig godt passformen og mønsteret på lua, så jeg gleder meg til å ta den i bruk til høsten.

Denne uka blir det nok ikke så mye strikking siden vi har konfirmant 2. pinsedag, så denne uka går med til baking og forberedelser til den store dagen. Konfirmanten selv gleder seg og jeg har tusen tanker i hodet og er redd for å glemme noe. Det er mange ting som skal gjøres på kort tid og man må planlegge godt. Vi skal ha selvlaget koldtbord og kaker og kaffe etterpå. Rundstykker, osteboller og loff er kommet i fryseren, sammen med en god del kakebunner, men jeg har fremdeles en del igjen som må bakes. Det blir sikkert bra til slutt:-)

5 kommentarer:

 1. heisann....flott lue.....strever ENDA med min..eller strever e vel ikke rette ordet, førr den ligg å godgjør sæ litt.....go søndag

  SvarSlett
 2. Flott lue! Blir det kald sommerkveld er den sikkert fin da også i.o.m. at den er hvit;) Men la oss håpe du slipper det. Lykke til med konfirmasjonsforberedelser!

  SvarSlett
 3. Fin lue, og den ble bra i hvitt. Har ikke fått strikket noen av tingene fra alongene denne måneden, har rett og slett ikke lyst. Så mye annet som frister, så der falt jeg visst av lasset :) Håper du ikke sliter deg helt ut med forberedelser til konfirmasjonen, det viser seg at alt går bra til slutt....

  SvarSlett
 4. Så spennende med konfirmasjon rett rundt hjørnet! Vi hadde konfirmasjon i fjor og en til neste år. I år er vi bare gjester hos andre ;-) Høres i grunnen ut til at du er godt i rute. Jeg blir litt imponert over alle som har vett til å gjøre i god tid det som kan gjøres i god tid!
  Denne lua var kjempefin. Er den veldig vanskelig å strikke?
  Lykke til med videre festforberedelser!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så flink du er å ordne i standt til konfirmasjon:-) Vet at det er mye som skal gjøres, så du har nok rett i at det blir litt lite håndarbeid nå. Men vi gleder oss til både konfirmasjonsbilder og etterhvert også nye bilder fra hobbyfronten!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett