mandag 7. april 2014

Heklet pannebånd

Det er mange som er blitt bitt av heklebasillen og det er kjempemoro! :-)
Jeg liker å hekle litt innimellom strikkingen. Det er kjekt med et lite prosjekt som en lue eller et pannebånd å putte i veska når man er på farten. Luer og pannebånd er enkle å hekle og man slipper å titte på mønsteret hele tiden. Ikke minst kjekt å holde på med når man ser på TV. :)

Jeg har fått en oppfordring om å lage mønster på pannebånd og her ser dere et jeg har laget.

Disse er raske å lage og fine å bruke nå på våren, når det enda trengs litt varmt på ørene.
Dette mønsteret passer til hele familien og kan varieres i det uendelige i farger og om man vil ha pynt på dem. De er heklet i dobbel babyull. Da blir de myke og gode og ikke minst kløfrie.
Minste har allerede tatt på seg det blå på skolen i dag. :-)

Mønsteret finner du i nettbutikken min: Ullkurven


På lørdag fylte jeg hele 40 år! :-)

Dagen har jeg allerede feiret for 2 uker siden. Da ble jeg overrasket med selskap med god mat og med alle mine nærmeste til stede. Veldig koselig!

Gaven fra mannen min og barna er en weekendtur til Oslo.
Det skal bli den første helgen jeg og mannen min reiser bort uten barn siden vi fikk førstemann for 22 år siden. Det høres kanskje rart ut, men slik har det nå blitt. Med en sønn med diabetes som krever mange sprøyter hver dag, har det ikke vært enkelt å reise bort.

Det begynner å bli vår, men i går var det så flott et vær at vi likevel valgte å dra en tur på fjellet. Det var virkelig påskestemning der oppe og vi fikk fin farge i ansiktet og en god dose D-vitamin! :-)


ØNSKER DEG EN KJEMPEFIN VÅRDAG! :)4 kommentarer:

 1. Disse var kjempefine!
  Gratulerer med overstått stordag. Så fint at du og mannen din skal av gårde på helgetur :-)
  Håper godværet bare fortsetter og fortsetter her i nord - ønsker dere ei glad påske!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått. Skjønner den der med at det kan vere vnaskelig med ei helg for seg sjølv med barn og slikt. Vi hadde ingen fam i nerleiken da ungene var små og bodde heime.Så vi var så og sei nesten aldri vekke. Og med ein med diabetes i huset, høres det ikkje rart ut i det heile. Men no er han så stor at han greier det med sprøytene sjølv, så da får dere nyte turen skikkelig.
  Heklekroken og eg er ikkje gode venner lengre.Var det før, men det er det slutt på. Bare det nødvendigste blir hekla her. Kan jo ikkje rekke alt heller. Ha ei fin uke

  SvarSlett
 3. Fine pannebånd. Og gratulerer med 40-årsdagen!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått bursdag :) Så herlig at dere skal på tur, det har dere garantert fortjent!

  SvarSlett