onsdag 13. juni 2012

Ølvotter og nye magnetbånd

Her kommer flere ølvotter:-) Litt kjedelig å blogge om, men siden bestillingene stadig kommer inn, må jeg strikke nye ølvotter. Disse ølvottene er bestilt med navnet til eieren på. Alle er strikket i Fritidsgarn på pinne 6 mm og veier 95 + 92 + 92 = 279 gram.

Jeg har også laget noen nye magnetbånd. Det kommer nye bestillinger på disse også, så nå har jeg laget opp noen nye. De er supre til å merke av hvor langt man er kommet i mønsteret når man strikker, hekler eller broderer. Jeg klarer meg ikke uten:-)
Trenger du et slikt? Send meg en mail:elin@trygvesartistbyra.com

I går fulgte jeg minstemann på førskolen. Til høsten er han skolegutt og barnehagetiden er over. Litt vemodig å tenke på og det blir spennende å se hvordan han liker seg på skolen. Han skal en dag til på førskolen og da gleder han seg til å få utlevert orange skolesekk fra Trygg Trafikk. Det er supre sekker som er godt synlige i trafikken, så den skal absolutt brukes.
HA EN FLOTT OG KREATIV ONSDAG!!

4 kommentarer:

 1. Så mange flotte ølvotter du har laget! Har vurdert å lage noen slike selv, men toving og meg er ikke så gode venner, hehe...

  Og sånne magnetbånd er jo bare helt genialt, har et par, men om jeg plutselig finner ut at jeg trenger flere så vet jeg nå hvor jeg skal rope..

  Og ja, lykke til med skolegutten!

  SvarSlett
 2. Sikke en sjov idé - den har jeg aldrig set frø. Go søndag kh Tina, Danmark

  SvarSlett
 3. Ser vi er flere som lager ølvåtta ;) Fine ;) De magnet båndene ser kjempefine ut. Hva koster de?

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ja, jeg har hele tiden ølvotter på pinnene. Magnetbåndene koster 40 kr stk.

  SvarSlett