torsdag 8. april 2010

Tøfler og votter
Vi har vært en runde og ryddet på loftet og da dukket det opp noe gammelt garn jeg har hatt liggende, blant annet noe tykt garn som heter Tøffe. Det har jeg strikket tøfler av. De var et av alternativene i Tilbehørsalongen på Uformelt for april. Mine er strikket på pinne 6 og veier 51 gram. Tovavottene ble egentlig ferdig før påske, men jeg har glemt å blogge dem. De er strikket i Fritidsgarn på pinne 6 og veier 153 gram.


Ellers har vi vært ute og funnet Hestehov mellom snøflekkene i dag. Endelig begynner det å bli vår! Jeg ser i bloggen min at vi fant Hestehov 16.mars i fjor, så våren er mye senere i år og ikke minst har vi hatt mye mer snø.

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Og takk for sist! Jeg skjemmes over hvor sjelden jeg er innom bloggene for tiden, men skylder på nakken min som har hindret meg i påsken å sitte med pc'en... Nå er jeg bedre:-) Fikk rent tårer i øynene da jeg så bilder fra langfredagsfjæra, det var en tradisjon da jeg bodde i nord:-) Den skal gjenopptas! Flotte ting du har laget, du må være kommet langt i plungen nå?
  Ha en fin dag!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Skikkelig søte tøfler og flotte votter!
  Her er nok våren også sen,men jeg har stor tro på at den kommer;)
  Ha en flott fredag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. åååå så skjønne tøffler!!!!!! Og flott utseende på bloggen. Har aldri vært her før så nå skal jeg rundt å lure litt :D

  SvarSlett
 4. Heia!!

  Artig at det gikk så bra på den messa du var på .. så kjekt å få solgt det man har med - Gratulerer :o)

  Du har laget mye fint nå .. må vel scrolle litt opp og ned her og beundre arbeidene dine litt mer før jeg tar kvelden :o)

  Håper dere har ei super helg - klemmer!!

  SvarSlett