søndag 25. oktober 2009

Sokk #17: Hat-heel Sock


Oktobersokkene i Sokker 2009 er Hat-heel Sock. Jeg har strikket mine i Austermanns Step med aloe vera og jojobaolje:-) Jeg vet ikke helt hva godt det skal gjøre for garnet, men det var godt å strikke av. De er strikket på pinne 2,5 og er i størrelse 45. Jeg synes ikke dette er verdens beste måte å strikke sokker på. Jeg synes det tok lenger tid enn normalt og passformen ble ikke noe bedre, men det var morsomt å prøve noe nytt:-)

Vi var i Bodø i helga og da fikk jeg handlet litt nytt garn, så her skal det strikkes flere sokker. Smykkestein hadde et godt utvalg av garn, så jeg har kjøpt et par nye garnsorter jeg ikke har prøvd før. Kanskje jeg får tatt et bilde etterhvert.

5 kommentarer:

 1. Jeg er imonert, som vanlig, over sokkeproduksjonen! litt av et arbeid med så tynne pinner og str 45!
  ha ei god uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er så strikker så mange strømper og veldig fort. :-)

  SvarSlett
 3. Hei Så fine sokker du har strikket.Så fine farger.Jeg liker ikke å strikke vanlig hæl.Så det blir ikke så ofte att jeg strikker labber.Så det går oftes på Russesokker.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 4. De ble skikkelig fine! Likte garnvalget ditt.

  SvarSlett
 5. Så fine de ble:-) Jeg har strikket med sånt garn en gang, men jeg syntes det ble litt for glatt på pinnene, i hvert fall på Harmony Wood-pinner... Og sambo klaget over at sokkene var glatte å gå med, så jeg måtte kjøre dem en runde i vaskemaskinen:-) Da ble han fornøyd!
  Har vært innom smykkestein ofte når jeg har vært i Bodø, og det er en spennende butikk. Gleder meg til å se hva du har kjøpt!
  Klem!

  SvarSlett