mandag 12. oktober 2009

Pølserillelue + Tøfler + Tur
Nå er det lenge siden siste oppdatering i bloggen. For tiden har jeg mye å gjøre, så tiden strekker ikke helt til. Foruten jobb holder vi på å pusse opp et barnerom og jeg er faktisk begynt å vaske rundt! Hvordan ligger det an med dere andre? Jeg tenker hvert år at jeg skal bli tidlig ferdig med rundvasken, men det gjenstår gjerne en del i desember likevel:-)
Vi har mange flotte turløyper i nærheten og i år har minstemann og vi fått oss trimkort. Siden det ikke passer så godt å ta ham med på de høyeste fjelltoppene, har vi hatt ham med på de postene som passet best for ham. Det ble 9 forskjellige trimposter i år, så da blir det krus på oss alle. Som dere ser møtte vi noen koselige firbente venner på den siste turen vi gikk. Å klatre litt i trær er også morsomt!
Jeg har fått strikket ferdig pølserillelua i Luealongen på Hobbyboden. Den er strikket i Twist på pinne 6. Jeg måtte legge opp litt flere masker enn i mønsteret siden jeg brukte litt tynnere pinner. Jeg har også strikket et par tøfler i fritidsgarn som er blitt gitt bort i bursdagsgave.

Fjelltoppene har fått godt med melis på toppen og her ser dere utsikten vi har fra altanen vår.

3 kommentarer:

 1. Hei.For en nydelig gutt du har.Er så gla i barn.Har jobbet i barnehage tidligere.Stor trivdes..Fin luen og riktig fine tøfler.Jeg har tenk jeg skulle vaske i rundt såveromet men håper går å venter på å få en par dager med finvær så jeg har kunne fått tatt ut maddrassene men nei får hvis hvente Haggel i dag huf huf...Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 2. Så fin gutten din var i den luen, den ser så god ut også. Fine tøfler med snefnugg på. :-)

  SvarSlett
 3. Flott oppdatering og flott lue og tøfler også! Ja, jeg vet dette med tiden, har altfor lite strikketid selv, men slik er livet.
  Herlig gutt du har - tipper han elsker slike fjellturer, han også. Og så deilig det er for ungene å få rørt litt på seg:-)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett