mandag 11. november 2013

Votter og mønster på ullbukse.

Forrige uke var travel og ble ekstra hektisk da jeg måtte reise 2 dager på sykehus med min gamle tante, på kort varsel. Det er ikke enkelt å bli gammel og da er det godt å ha med seg noen som er litt yngre og sprekere når man skal ut og reise. Det ble derfor litt mindre tid til håndarbeid, men jeg har flere prosjekter på pinnene, men ingen av dem er ferdige enda. :)

Jeg var i bursdag til en venninne og sydde et par votter til henne.
 Deilig myk ull utvendig og foret med lilla fleece inni. Jeg sydde på et lite bånd til pynt. De ble litt julete, men hun ble veldig glad for vottene og de passe perfekt!


Det er mange som har etterlyst mønster til ullbuksa til voksen. Jeg har nå fått skrevet det ned og lagt det til gratis nedlasting i nettbutikken: Ullkurven
Det er mønster fra størrelse S-XXL og den er strikket i deilig, varm babyalpakka.
Denne buksa er super å ha under skibuksa eller som kosebukse i sofakroken når du er litt frossen. :)
Hos oss snør det for andre gang i høst. Foreløpig ikke så mye at mannen må ut og brøyte, så akkurat nå er det passe mengde til at det blir lyst og fint ute.
Det nærmer seg advent og juleforberedelser. Jeg er et julemenneske av dimensjoner og elsker alt som har med julen å gjøre. Enda har jeg ikke gjort så mye, men jeg har fått vasket rundt et soverom. Det er vel en begynnelse?

HÅPER DU FÅR EN FANTASTISK FLOTT NOVEMBERUKE!

6 kommentarer:

 1. Har det ullbukse mønsteret jeg også, og håper jeg skal få mot til å strikke de til meg selv en dag. Det høres så deilig ut med hjemmestrikka ullbukser, men det er stort og langt å strikke.....
  Flotte votter fra deg nok en gang. Nå har mønsteret kommet i hus her også. Mangler stoff og bedre tid, men gleder meg til å prøve. Håper jeg kan få prøvd meg før november er over. :)

  SvarSlett
 2. Hei veldig gode votter det der. Fine var dei også. Når alt julestrikket er ferdig og eg er ajour med oppdrag så kjem det bestilling på meir garn. Men det blir sikkert ikkje før over nyttår. Vi får sjå. Men det kommer

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du liker garnet. :)
   Takk for fine ord. :D

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Sikker venninne din var glad med deilig votter. En storfin gave.
  Ullbukse er herlig, så varme den ser ut. Herlig å ha den. Fantastisk du har strikket.
  Jeg har masse på pinne også. Været i dag var veldig fint til oss og så jeg var ute og pinne ligger og venter. Ha en fin uke fortsatt. Hilsen til deg fra Viola.

  SvarSlett