lørdag 28. januar 2012

Endelig!!!:-)

Jeg har egentlig hatt store planer om å holde bloggen min oppdatert, men livet i seg selv har gitt lite tid til slikt det siste året. Jeg håper at det blir litt mer tid til hobbysysler i 2012. Nytt år, nye muligheter, heter det visst:-) Jeg har strikket en del, men veldig mye av det har forlatt huset uten dokumentasjon.
Jeg har som vanlig meldt meg på en del alonger på både Hobbyboden og Uformelt og det er ikke lysten, men tiden som ikke strekker til når jeg ikke får fullført det jeg hadde tenkt. Kanskje litt for store ambisjoner???
Vel, vel... Foreløbig er ihvertfall noe ferdig i januar.
Siden jeg er med på 2 alonger som går ut på å bruke lagergarn, startet jeg med det tykkeste garnet jeg har: Viking Balder. Av det har jeg strikket luen Gehry, halsen Bandana Cowl og av restene laget jeg en Cup Cozy, med mønster av eget hode. Den pyntet jeg med en hekla blomst. Alt er strikket på pinne 6 mm.og veide henholdsvis 114 gr, 151 gr og 19 gr. Totalt 284 gram garn ut av lageret.
I alongen Flettegalskap, har jeg valgt å strikke Cabled Cell Phone Cozy og den ble akkurat passe til gammelmobilen min. Den er strikket i et brunt/gullfarget "årgangsgarn" på pinne 4,5 mm, holdt dobbelt. Den veier 12 gram.


4 kommentarer:

 1. Jeg håper du kommer til å blogge oftere dette året, enn du gjorde i fjor. Det er trivelig å gå på bloggbesøk og bli inspirert av flinke, kreative strikkere. Likte særlig godt lua Gehry. Herlig farge =)

  SvarSlett
 2. Så mye fint fra lageret ditt. Likte spesielt godt lua.

  SvarSlett
 3. Se der var du ;) Det skal være koselig å blogge, man skal ikke gjøre det fordi man må. Det samme med strikkingen. Nydelig lue i herlig rødt. Ha en fin helg videre!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har laget! Kos deg med bloggingen og strikkingen, ikke fordi du føler du må.

  SvarSlett