lørdag 10. juli 2010

Fotball VM 2010Den siste tiden har det vært dårlig med blogging, siden tiden er blitt brukt til å pusse opp stua. Jeg har vært med på alongen Fotball VM 2010 og siden VM nå snart er over er det på tide å få blogget det jeg har fått ferdig.Feather & Fan-sjalet er strikket i Baby Merino og veier 98 gram. Det er blitt gitt bort i gave til en dame som fylte 85 år nettopp. Ankelsokkene er strikket i Babyull på pinne 2,5 og veier 50 gram. Senjalestene er strikket i Mor Aase og veier 37 gram. Herrelestene er strikket i raggegarn og veier 122 gram.Vi er nå ferdige med å male i stua og nå er det bare å henge opp litt bilder og slikt på veggene og få på plass litt belysning før vi kan si oss ferdig med oppussinga. Jammen er det mye jobb å male panel! Ikke minst når det er både på vegger og i taket. Nå er stua blitt lys og fin og det er deilig å være kvitt den mørke panelen:-)

3 kommentarer:

 1. Tenker dere så forskjell fra panel til lyse farger. Vi hadde furutak på stua som ble hvitt, det gjorde underverker! Trengte heller ikke samme belysning etterpå;)

  Du har fått strikket mye under vm, sjalet var lekkert!!
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Du strikker og strikker.Kjempe fint.Nydelig.Regner med att det ble lyst og trivelig med maling.Har tengt på å male vi å men er litt redd har hatt panel altid.Får se.Skal nå male panelen på hytta.Ha en riktig fin Sommersøndag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Så mye du har fått gjort enda du har pusset opp samtidig! Godt gjort. Regner med dere koser dere med "ny" stue, alltid koselig med fornyelse :)

  SvarSlett