lørdag 5. juni 2010

Socker.


I semifinalerunden til Sock Madness var Socker mønsteret vi skulle strikke. Mine er strikket i Ida på pinne 2 mm. Jeg gikk ikke videre til finalen siden jeg må på jobb om dagene og da spanderer jeg ikke nattesøvnen min. Jeg synes jeg kom kjempelangt og jeg må innrømme at jeg er glad det ikke er jeg som skal strikke finalemønsteret i dag. Det kommer til å bli kontstrikk og det kan ikke jeg, så det tror jeg hadde blitt ekstra stressende å skulle lære seg i en slik finale. De veier 130 gram. Jeg liker mønsteret godt. De er tidkrevende å strikke, men passformen er veldig god. Mitt favorittmønster av alle i Madnessen.

3 kommentarer:

 1. Hei.Nydelige sokker.Kjempe fin Blåfarge.Sitter nå ut i det nydelige været som endelig kom til Nordvestlandet.Deilig.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. synes du har vært flink og kommet så langt. Fine blå sokker. :)

  SvarSlett
 3. Nydelige sokker, har sett mange av disse på Ravelry i det siste:-) Du kom langt i sokkegalskapen, ja - og nå er det bare å fortsette med miniplungen:-) Jeg strikker på par nr. 9 nå, skal få lagt ut noe i løpet av kvelden, tror jeg.
  Ha en super søndag!
  Klem!

  SvarSlett