søndag 8. november 2009

Sokk #18 + 19
Endelig er den nye datamaskinen kommet, så nå er vi igang med å innstallere programmer, drivere og det vi hadde på den gamle maskinen. Windows 7 er litt annerledes, men man venner seg fort til det. Foreløbig fungerer det veldig bra:-)


Ellers er det svineinfluensaen som råder her i huset. Minstemann har vært veldig syk siden forrige lørdag og jeg siden tirsdag. I dag ser det ut til at den endelig begynner å snu. Det har vært en stri tørn til nå hos oss og enda har ikke mannen og 15-åringen hatt det......


Jeg har strikket ferdig 2 par sokker: Brigid i et håndfarget ullgarn. De er strikket på pinne 3,5 og er i størrelse 38-39. Den melerte oransjefargen kommer ikke til sin rett på bildene, siden jeg må ta bildene inne i dårlig lys nå som jeg er syk. Det mørkeblå paret er Blueberry Waffle strikket i Perfect på pinne 3,5 og er i størrelse 43. Begge parene er enkle å strikke og sitter godt på foten. Jeg kommer nok til å strikke flere av disse siden de er gode og varme nå på vinteren.

4 kommentarer:

 1. Nydelige sokker du har strikket. Ønsker deg god bedring med influensaen.

  SvarSlett
 2. Hei.Riktig fine sokker du har strikket.Gratulerer med ny data å så må dere ha riktig go bedring.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Flotte sokker!! Imponerende at du er med på den alongen! KOm innom her via Bitt@mi- trur faktisk det er første gangen jeg er her... du lager masse flott, så takk for titten- og god bedring til dere alle. Hilsen Elin

  SvarSlett
 4. Takk for koselig melding på bloggen min :-) Det er kjempegøy med garnklubber, så jeg er jo med på noen (6 stk tror jeg, hihi, har kommet ut av tellingen). Kjempefine sokker du har strikket, jeg holder på med par nr 15, men det går såå tregt :-)

  SvarSlett