lørdag 11. april 2009

Langfredagsfjæra.For oss er tur til Sleipnesodden på langfredagsfjæra blitt en tradisjon. Da stekes det pølse, drikkes kakao og så er det ut på leting etter krabbe og alt mulig annet spennende som er å finne i fjæra. I år var vi rundt 20 stykker som koste oss sammen og 2-åringen fant til sin store overraskelse krabbe som han måtte vise at han torde å holde. Det gikk fint helt til den begynte å røre på klørne. Da kom den tilbake dit den kom fra i en faderlig fart:-)

11 kommentarer:

 1. Flott fjære for ungene å rote i, helt til det flør, tenker jeg!

  SvarSlett
 2. Går dere også Langfredagsfjæra, det gjorde vi også igår.
  Flotte bilder du har.

  Mine barnebarn var så stolte da de hadde funnet en død sjøstjerne! :D

  Ha en fortsatt fin påske og Party!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, og for en hyggelig tradisjon.
  Morsomt for både store og små kan jeg tenke meg.
  Ha en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 4. Så flotlder fra fjæra da!! Ser skikkelig idyllisk ut dette!! Har hengt meg på påskepartyet jeg også så ville bare hilse på!!

  Ha en strålende påske videre!!

  SvarSlett
 5. Er innom på påskebesøk! Ser ut til at dere hadde en kjempefin tur i fjæra i går. Maten smaker ekstra godt etter man har vært ute en stund, og kan tilbrede den ute. Vesten du strikket ble kjempefin. Ønsker deg og dine en fortsatt god påske!

  SvarSlett
 6. vi bruker også å gå i fjæra på langfredag..tror det er en tradisjon som mamma har fra sin familie. koselig det å gå i fjæra :)

  ha en fortsatt god påske

  SvarSlett
 7. Langfredagsfjæra tur er tradisjon her også, men i går var både min mann og lille gutt syk så derfor ble det hjemme dag istedenfor:)

  Fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 8. Så flott stranbilder! Vi var på stranden igår, og vi hadde sol... endelig! Og nå forsvinner snøen!

  SvarSlett
 9. Så flotte bilder, og lite snø, heldiggriser... Ha en fortsatt flott påske.

  SvarSlett
 10. koselige bilda:)tenke mæ dåkker hadde d triveli.vesten du har laga blei kjempe fin den,du e så flink.. hils til resten av familien.klæm lise

  SvarSlett
 11. For en koselig tradisjon :)! Vi hadde også tenkt å grille pølser i fjære langfredag, men det regna og blåste så mye at vi holdt oss inne.

  SvarSlett