lørdag 31. oktober 2009

Pulsvarmere + Votter




Datamaskinen vår har tatt kveld, så nå venter vi på en ny i posten. Siden vi ville ha Windows 7 på den, måtte vi få den sendt fra Sverige, så det tar enda noen dager før den kommer. Jeg har fått låne laptopen fra eldstesønnen et øyeblikk slik at jeg får blogget pulsvarmerene og vottene for oktober i alongene jeg er med på. Pulsvarmerene er strikket i Superwash Sport og vottene er strikket i Falk. Begge er strikket på pinne 4. Jeg håper dataen kommer foooort! Ha en riktig fin helg alle sammen:-)

søndag 25. oktober 2009

Sokk #17: Hat-heel Sock


Oktobersokkene i Sokker 2009 er Hat-heel Sock. Jeg har strikket mine i Austermanns Step med aloe vera og jojobaolje:-) Jeg vet ikke helt hva godt det skal gjøre for garnet, men det var godt å strikke av. De er strikket på pinne 2,5 og er i størrelse 45. Jeg synes ikke dette er verdens beste måte å strikke sokker på. Jeg synes det tok lenger tid enn normalt og passformen ble ikke noe bedre, men det var morsomt å prøve noe nytt:-)

Vi var i Bodø i helga og da fikk jeg handlet litt nytt garn, så her skal det strikkes flere sokker. Smykkestein hadde et godt utvalg av garn, så jeg har kjøpt et par nye garnsorter jeg ikke har prøvd før. Kanskje jeg får tatt et bilde etterhvert.

torsdag 22. oktober 2009

Selbuvotter


Jeg har strikket Selbuvotter i Rauma 2tr. Gammelserie på pinne 2. Mønsteret er fra Husfliden sitt hefte Selbustrikk som jeg kjøpte tidligere i sommer. Det var mer arbeid med disse enn jeg hadde tenkt. Mønsterstrikking på pinne 2 går saktere enn jeg trodde:-) Disse har kjæresten til eldstemann fått i bursdagsgave.

tirsdag 20. oktober 2009

Boblelue


Jeg er egentlig kommet langt i alongstrikkingen denne måneden, men jeg har ikke fått tid til å ta bilder enda. Her er i hvertfall Bobleluen, som er strikket i Artic på pinne 4,5. Bildet ble ikke så bra, men luen er nå hvertfall dokumentert:-)

mandag 12. oktober 2009

Pølserillelue + Tøfler + Tur
















Nå er det lenge siden siste oppdatering i bloggen. For tiden har jeg mye å gjøre, så tiden strekker ikke helt til. Foruten jobb holder vi på å pusse opp et barnerom og jeg er faktisk begynt å vaske rundt! Hvordan ligger det an med dere andre? Jeg tenker hvert år at jeg skal bli tidlig ferdig med rundvasken, men det gjenstår gjerne en del i desember likevel:-)
Vi har mange flotte turløyper i nærheten og i år har minstemann og vi fått oss trimkort. Siden det ikke passer så godt å ta ham med på de høyeste fjelltoppene, har vi hatt ham med på de postene som passet best for ham. Det ble 9 forskjellige trimposter i år, så da blir det krus på oss alle. Som dere ser møtte vi noen koselige firbente venner på den siste turen vi gikk. Å klatre litt i trær er også morsomt!
Jeg har fått strikket ferdig pølserillelua i Luealongen på Hobbyboden. Den er strikket i Twist på pinne 6. Jeg måtte legge opp litt flere masker enn i mønsteret siden jeg brukte litt tynnere pinner. Jeg har også strikket et par tøfler i fritidsgarn som er blitt gitt bort i bursdagsgave.

Fjelltoppene har fått godt med melis på toppen og her ser dere utsikten vi har fra altanen vår.

fredag 2. oktober 2009

Elias er ferdig!!!











Jeg har strikket den nye Eliasgenseren fra Dale til 3-åringen. Den er strikket i Falk på pinne 3,5. Det er ganske mye jobb med denne genseren. Både er det mye mønster og det er også mye som må broderes på med maskesting til slutt. Å sy i ermer er jeg heller ikke så veldig glad i. Guttungen ble som dere ser veldig fornøyd, så det var verdt strevet:-)
Jeg begynte på denne forrige mandag og ble ferdig i dag, men da har jeg ikke strikket på noe annet disse dagene. Det var deilig å bli ferdig:-)
Ha en kjempefin helg alle sammen!